X-Pair Autoschade

Auto schade herstel bedrijf

Geen schade is te gek voor auto schade herstel bedrijf X-pair (Deukie? Deukie.nl). Schade aan de auto is nooit leuk. Wij helpen u graag om de auto weer in nieuwstaat terug te brengen.

Uitdeuken zonder spuiten: Als de lak niet beschadigd is, kunnen wij de deuk eruit “prikken”. Voordeel: er hoeft niets gespoten te worden en zo houden wij de kosten laag voor u. D.m.v. speciale technieken halen wij uw deuk eruit zonder de lak te beschadigen of te laten scheuren. Wanneer de lak al wel beschadigd is, is dat uiteraard ook geen probleem bij X-pair. De Deuk halen wij eruit, en het gedeelte wat beschadigd is, wordt met spot repair gerepareerd. Dat betekent alleen het gedeelte van de schade, dus geen dure onderdelen vervangen. Ook zo houden wij de prijs laag voor de klant.

Grote en kleine schades: Absoluut geen schade is te gek voor X-pair. Wij repareren uw auto voordelig en vakkundig. Rij geheel vrijblijvend langs om een schade te laten beoordelen.

Bekleding kapot of dashboard beschadigd? X-Pair kan al deze beschadigingen voor u onzichtbaar herstellen waarbij de originele structuur, kleur en souplesse van het materiaal behouden blijft.

Om verrassingen achteraf te voorkomen en een nauwkeurige beoordeling van de schade te garanderen, nodigen wij u graag uit om persoonlijk langs te komen. Het is altijd lastig om de schade precies in te schatten via de telefoon, aangezien iedereen het op zijn eigen manier interpreteert. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. U vindt ons op het volgende adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma. We kijken ernaar uit om u te ontvangen en uw auto weer in topconditie te brengen!