Autoschade

Schade aan uw auto is niet fijn. Het gebeurt vaak onverwachts, zoals bij een ongeluk of gewoon tijdens het inparkeren of erger nog: Als u boodschappen doet.

In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Autoschade herstel is onze specialiteit.  Uw schade, is onze expertise. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat uw auto schade snel, professioneel en zeer voordelig te repareren.

Autoschade

Bij alle soorten schades kunnen wij u helpen : blik schade, dorpel schade, bumper schade of misschien wel een hele voorkant of achterkant, kortom, niets is te gek voor ons. Indien mogelijk kom direct met het voertuig bij ons langs en wij bepalen direct hoé groot de schade daadwerkelijk is. De auto zal nadat u de verzekeringsmaatschappij heeft geïnformeerd vermoedelijk één dag bij ons moeten verblijven. Een schade expert van uw verzekeringsmaatschappij zal bij ons langskomen om de schade te bepalen.

Parkeerschade

Het overkomt iedereen wel eens. Ook mannen! U parkeert de auto en bij terugkomst ontdekt u dat de bolide beschadigd is. En de dader…

Wist u dat het is mogelijk om een schade, veroorzaakt door een onbekend persoon te verhalen op het Waarborgfonds Motorverkeer? Informeer hiervoor bij uw tussenpersoon.

Herstelproces

Wat komt er allemaal bij kijken om uw schade te herstellen:

  • Schade bepalen
  • Schade afhandeling met uw lease / verzekeringsmaatschappij
  • Demontage en het richten van het plaatwerk
  • Het voorbewerken en het spuiten van delen
  • Montage van de herstelde delen
  • Het afleveren van het voertuig