X-Pair Autoschade

Bumper repareren

Bij X-pair Autoschadebedrijf in Naaldwijk kunnen we uw bumper vakkundig en voordelig repareren. Of u nu ergens tegenaan bent gereden of dat de schade voor u is veroorzaakt, wij kunnen het voor u herstellen. Met onze ouderwetse manier van werken en meer dan 30 jaar ervaring in autoschadeherstel, kunnen we uw auto weer als nieuw maken. Kom vrijblijvend langs om uw bumper te laten beoordelen en een prijsopgave te krijgen.

Wij repareren uw bumper met behulp van spot repair, waarbij we ook gebruik maken van lassen indien nodig. Onze bumperreparaties worden uitgevoerd in eigen beheer, met behulp van speciale kunststof lasapparatuur die bijna alle soorten kunststof bumpers aankan. Zodra de bumper gelast is, wordt de gelaste plaats strak gemaakt en opnieuw gespoten, waarbij we plaatselijk bijspuiten voor een naadloze afwerking. Het resultaat? Een bumper die er weer als nieuw uitziet, zonder sporen van schade..

De spot repair plekken worden hersteld. Kan ook dat het soms niet mogelijk is om een bumper te herstellen. Als de schade erg groot is, door een ongeluk of iets dergelijks, dan zou het kunnen dat het voordeliger is om een bumper te vervangen. Daarin zullen wij u altijd eerlijk adviseren. In 80% van de schades is spot repair het antwoord.

U bent van harte welkom om langs te komen, zodat wij de schade nauwkeurig kunnen beoordelen en u kunnen voorzien van een passende oplossing. Het is lastig om de schade over de telefoon of mail te beoordelen, aangezien iedereen een schade anders interpreteert.

Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. U vindt ons op het volgende adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma.