X-Pair Autoschade

Dashboard en bekleding van uw auto repareren

X-pair schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het repareren van verschillende soorten schades aan auto’s, waaronder ook het repareren van dashboard en bekleding. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om uw dashboard en bekleding terug te brengen naar de originele staat, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat en daarom streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit van reparaties. Of het nu gaat om kleine of grote schades, bij X-pair bent u aan het juiste adres voor een vakkundige en betrouwbare reparatie van uw auto.

Door ouderdom of bij inbraak in uw auto ontstaan er soms gaten, scheuren, brandgaten e.d. in dashboard of bekleding. Het mooie is eraf.

X-Pair kan al deze beschadigingen voor u onzichtbaar herstellen waarbij de originele structuur, kleur en souplesse van het materiaal behouden blijft.

Om alle onzekerheid weg te nemen en een nauwkeurige beoordeling van de schade te garanderen, nodigen we u graag uit om persoonlijk langs te komen. Het is altijd lastig om via de telefoon of mail een exacte inschatting te maken van de schade, aangezien iedereen deze toch op zijn eigen manier interpreteert. De openingstijden : maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto weer in topconditie te brengen!