X-Pair Autoschade

Spot repair

Bij X-Pair Schadebedrijf omarmen we de kracht van Spot Repair, dé voordelige oplossing om uw auto weer te laten stralen zonder dure onderdelen te vervangen. Met deze techniek behandelen we enkel de beschadigde delen, wat resulteert in een perfect onzichtbaar herstel. En het beste van alles? Het is snel klaar! Geen gedoe met het demonteren van grote delen van uw auto.

 X-Pair Schadebedrijf heeft een schat aan ervaring in huis en we maken gebruik van alleen de allerbeste verf, voor een langdurig prachtig resultaat. Van kleine krasjes tot deukjes, wij draaien onze hand er niet voor om! Dus waar wacht u nog op? Laat uw auto weer stralen als nieuw met Spot Repair van X-Pair Autoschade. Snel, voordelig, professioneel én milieuvriendelijk. Ontdek zelf de besparingen en het vakmanschap waar we bekend om staan. Vertrouw op X-Pair Autoschade, uw specialist in Spot Repair.

Rij langs voor een nauwkeurige beoordeling van uw autoschade. Iedereen ziet het anders, toch? Telefonisch of per e-mail blijft het lastig om het juist in te schatten. Maandag t/m donderdag: 8-17 uur, Vrijdag: 8-15 uur. Adres: Smederijstraat 4, Naaldwijk (tegenover de Gamma). We kijken uit naar uw bezoek!


Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan bij X-Pair! Wij staan bekend om onze uitstekende resultaten en service. Kom ook langs en ervaar het zelf!