Autoschadebedrijf Naaldwijk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar auto schade herstel bedrijf in Naaldwijk of het Westland? Zoek dan niet verder en kom bij ons langs! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al uw auto schades, of het nu gaat om grote of kleine schades.

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Wij bieden diverse diensten aan zoals schadeherstel, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en lakspuiten. Bij ons bent u verzekerd van voordelig en snel herstellen van uw auto, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Wij bieden ook vervangend vervoer aan, zodat u tijdens de reparatie van uw auto gewoon mobiel kunt blijven. Daarnaast  kunnen wij u helpen met het afhandelen van de schade met uw verzekering.

Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een schadecalculatie en laat u overtuigen van onze meer dan 30 jaar ervaring en uitstekende service. Bij ons kunt u altijd terecht voor het herstellen van uw auto schade!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet heeft u schade aan uw auto opgelopen. Het hoeft maar een klein krasje of deukje te zijn, van een paaltje of anderen auto. U heeft het niet eens gemerkt toen u uit uw parkeerplaats aan het draaien was. Het vormt echter wel een lelijke plek op uw auto en u moet deze dan ook naar een autoschadebedrijf brengen om de schade te laten herstellen. In Naaldwijk gaat u dan naar X-Pair.

Snel en zorgvuldig

Autoschade herstel Naaldwijk.

X-Pair autoschade herstel bedrijf in Naaldwijk levert al jaren lang kwalitatief sterk werk. Als autoschadebedrijf gebruiken wij verschillende nieuwe, alternatieve technieken om autoschade te repareren. Wij doen die zo snel en zorgvuldig mogelijk, zodat u binnen de kortste keren weer met uw eigen auto de weg op kan.

Contact

Wilt u een nauwkeurige prijsopgave voor uw schade of deuk? Kom dan langs tijdens onze openingstijden op werkdagen. Persoonlijk langskomen is de beste manier om de prijs te bepalen, omdat iedereen zijn schade anders interpreteert. Aan de telefoon of per e-mail blijft het lastig. We staan voor u klaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk (Tegenover de gamma).