Schadeherstel Naaldwijk

Welkom bij ons autoschadebedrijf in Naaldwijk! Wij zijn trots op onze goede reputatie en jarenlange ervaring in het vakkundig herstellen van autoschade. Of het nu gaat om het uitdeuken van parkeerdeukjes, het repareren van hagelschade of het vervangen van een compleet spatbord, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Wij werken alleen met de beste materialen en gebruiken milieuvriendelijke verf, zodat uw auto er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook nog eens goed is voor het milieu. Bovendien streven wij ernaar om uw auto zo snel mogelijk te repareren. In veel gevallen is uw auto dezelfde dag nog klaar en hoeft u dus niet lang te wachten.

Heeft u autoschade? Rij dan gerust bij ons langs en wij beoordelen uw schade vrijblijvend. U hoort dan gelijk wat de kosten zijn en kunt beslissen of u de reparatie door ons wilt laten uitvoeren. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Schadeherstel dient u te laten verrichten door een echte expert. Het is de enige manier waarop u kan garanderen dat uw auto weer in top conditie verkeerd als u deze terugkrijgt. Deze expert vindt u in de omgeving van Naaldwijk bij X-Pair. Als schadeherstel bedrijf zijn wij enorm ervaren in het zorgvuldig en snel repareren van auto’s.

De beste service

X-Pair is een betrouwbaar en zorgvuldig werkend autobedrijf op het gebied van schadeherstel. Wij realiseren binnen een geringe tijd, goede resultaten omdat wij snappen hoe belangrijk uw auto voor u is. U heeft verantwoordelijkheden waarbij uw auto van essentieel belang is, daarom zorgen wij ervoor dat wij deze in een mum van tijd weer voor uw deur in Naaldwijk hebben staan.

Contact

Rij langs op werkdagen, waar onze experts klaarstaan om uw schade nauwkeurig te beoordelen. U krijgt direct een prijs en kunt meteen een afspraak inplannen als u dat wilt.  Een prijsopgave via telefoon of e-mail doen wij niet. Iedereen vertelt  zijn schade toch anders of maken onduidelijke foto’s. Daardoor lastig om u van juiste informatie te voorzien. Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk (tegenover de Gamma). We zijn er van maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 17 uur en vrijdag van 8 uur tot 15 uur. Tot snel!