X-Pair Autoschade

Contact

Heeft een parkeerdeuk met of zonder lakschade? Wij helpen u graag uw auto te herstellen in de oorspronkelijke staat. Onze expertises zijn: uitdeuken zonder spuiten en spot repair.

U kunt elke werkdag vrijblijvend langsrijden om uw schade te laten beoordelen en gelijk een herstel prijs te horen. Smederijstraat 4 2671 BV Naaldwijk

Mailen mag ook: [email protected]

Voor algemene vragen, bel dan: 0174-388580

Voor vragen over schade herstel (spot repair) , bel dan: 06-18158109

Voor al uw algemene vragen staan wij uiteraard altijd klaar aan de telefoon! Echter, wanneer het gaat om het verkrijgen van een schade-indicatie, vragen we vriendelijk om niet te bellen. Een schade-inschatting kunnen we namelijk niet accuraat geven via de telefoon. Daarom nodigen we u graag uit om persoonlijk langs te komen met uw voertuig. Op die manier kunnen we u het beste advies en de meest passende oplossing bieden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen! Openingstijden: Maandag t/m Donderdag van 8 uur tot 17 uur, Vrijdag van 8 uur tot 15 uur.


Bij X-Pair herstellen we schade aan auto’s met veel liefde en passie, zodat uw voertuig weer in nieuwstaat verkeert. We zijn vooral bekend om onze uitdeuktechniek zonder spuiten. Kort gezegd: we prikken de deuk er gewoon uit!

Maar hier is een belangrijke tip: probeer dit nooit zelf thuis! Het is echt vakwerk. Wanneer u het zelf probeert, eindigt het vaak met nog grotere schade die uiteindelijk duurder kan zijn om te herstellen. Laat het over aan de professionals en kom langs bij ons voor een vakkundige en betaalbare oplossing voor uw autoschade. We staan voor u klaar!

Spot Repair

Welkom in de wereld van spot repair, waar magie en vakmanschap samenkomen om uw auto weer te laten stralen! Bij spot repair draait alles om precisie en finesse. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om kleine beschadigingen aan uw auto te herstellen, alsof ze nooit hebben bestaan.

Of het nu gaat om een vervelende kras, een kleine deuk of een beschadigd paneel, spot repair is de perfecte oplossing om uw auto weer in topconditie te brengen zonder de hele carrosserie opnieuw te moeten spuiten. Het resultaat? Een onberispelijke afwerking die niet alleen uw auto, maar ook uw glimlach weer laat stralen.

Dus waar wacht u nog op? Geef uw auto de liefde en aandacht die hij verdient met spot repair bij X-Pair!