X-Pair Autoschade

Deuk uit auto halen

Kan zomaar gebeuren, u komt terug van boodschappen doen, en u ziet een deuk(je) in uw auto. Balen! Wat moet ik nu? Zal ik het zelf proberen te herstellen of langs X-pair autoschade?

Om zelf aan het werk te gaan raden wij u sterk af. Het is onmogelijk om dit zelf te doen. Vaak is de schade en deuk nog groter – erger – dieper – en lakschade. Wanneer u zelf “gerommeld” heeft aan de deuk, gaan wij deze niet meer herstellen. Wij streven naar 100% herstel en dit kunnen wij u niet bieden wanneer iemand zelf een poging heeft gedaan om de deuk eruit “te trekken”. Onze jongens hebben meer dan 25 jaar ervaring. Er zijn verschillende soorten deuken: Ten eerste zijn er deuken en deukjes. Diepe deuken, puntige deuken, of deuk met lakschade. Elke deuk heeft een andere manier van aanpak.

Wanneer haal je nu een deuk eruit? Als het een deukje is zonder lakschade kan deze niet veel kwaad. Alleen de ergernis dat de deuk daar zit zal dan een rol spelen. Mocht er ook lakschade bijzitten, dan is het advies dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Er gaat geheid een roestplek ontstaan. Doordat de lak is beschadigd beschermt deze uw carrosserie niet meer tegen weer en wind.

U kunt geheel vrijblijvend langsrijden om uw deuk te laten zien/ beoordelen. U hoort ook gelijk wat de kosten zijn. Er is geen standaard prijs, iedere deuk is anders (klein, groot, diep, met lakschade).

X-pair (Deukie?Deukie.nl) zit recht tegenover de Gamma in Naaldwijk. Smederijstraat 4.

Openingstijden: Maandag tot en met Donderdag van 8 uur tot 17 uur. Vrijdags van 8 uur tot 15 uur.