X-Pair Autoschade

Deukie?

Heeft uw auto een deukie opgelopen? Geen nood, X-pair Autoschade maakt uw auto weer als nieuw met uitdeuken zonder spuiten. Of het nu gaat om parkeerschade of hagelschade, uw auto wordt gerepareerd zonder dat deze hoeft te worden gespoten. In sommige gevallen kunt u er zelfs op wachten.

Binnen de autobranche is uitdeuken zonder spuiten erg actueel. Re-stylen wordt het ook wel genoemd. X-pair Autoschade herstelt deukjes, parkeerschade en hagelschade op een snelle, milieuvriendelijke en kostenbesparende manier. De auto hoeft namelijk niet opnieuw gespoten te worden. Alleen zo blijft de originele lak van uw auto intact.

Een mooie en vaak veel voordeligere manier om kleine schades te repareren. Met speciale gereedschappen zijn wij in staat om de deukjes eruit te “drukken”. Via de binnenzijde van de auto repareren we de deuk met op maat uitgezochte gereedschappen die de functie van een hefboom hebben. Hiermee wordt heel voorzichtig de deuk er letterlijk uit gedrukt c.q. gewreven. Met reflecterend licht kunnen wij precies beoordelen op welk moment de deuk eruit gedrukt is en of de gehele deuk verdwenen is.

X-pair Autoschade is inmiddels een begrip in het Westen als het gaat om spot-repair en uitdeuken zonder spuiten! Bij X-pair Autoschade kunt u er op vertrouwen dat de meeste deuken voor 100% hersteld worden.

Bel of mail vrijblijvend uw schade en u krijgt van ons een passende reparatiemethode aangeboden en de prijs.

Deukie? op locatie

De mobiele service van X-pair levert de volgende diensten op locatie. Uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie, bekledingreparatie en ruitreparatie. Het voordeel hiervan is dat wij snel alles op locatie repareren, waardoor u géén tijdverlies en transportkosten hebt!!! Om showrooms na te lopen is dit natuurlijk een uitkomst. In iedere overdekte werkruimte voorzien van stroom kunnen wij u van dienst zijn.

Bel ons op +31 6 520 533 98 en maak direct een afspraak.