Deukjes verwijderen

Deukjes verwijderen. Een deuk in uw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Zelfs kleine deukjes vallen op en zorgen ervoor dat de auto er onverzorgd uit ziet.

Vaak lees je op internet dat iedereen een deuk uit een auto kan halen. Helaas is dit niet de werkelijkheid. Het is echt een vak apart. Zo heb je deukjes met een put erin, of oppervlakkige deukies, of hagelschade. De ene deuk is dieper dan de andere deuk, en vraagt ook om een andere aanpak. Ook kan de lak beschadigd zijn, kortom, best lastig als “leek” dit netjes te herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten is de goedkoopste en mooiste manier om van uw deukjes af te komen. Denk aan: parkeer deukjes, hagelschade.

Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk. Tegenover de gamma. (X-Pair – Deukie? Deukie.nl)

Openingstijden: Maandag tot en met Donderdag van 8 uur tot 17 uur. Vrijdags van 8 uur tot 15 uur. Rij binnen deze werktijden vrijblijvend langs om uw deuk of autoschade te laten beoordelen. In veel van de gevallen is uw auto dezelfde dag al klaar.

Bovenste foto ziet u de deuk. Het licht geeft aan waar de deuk zit. Onderste foto is dezelfde plek verlicht en ziet u dat het een rechte lijn is. De deuk is 100% weg.