Hagelschade auto

Oei, flinke hagelbui gehad tijdens uw vakantie? Wat een pech! Maar wees gerust, bij ons zijn uw hagelschade zorgen in goede handen. Grote of kleine hagelschade, wij maken het voor u in een handomdraai!

Onze vakmensen zijn echte experts in het uitdeuken zonder spuiten. Ze halen vakkundig alle vervelende deukjes uit uw auto, alsof ze nooit hebben bestaan! En het goede nieuws is, soms kan het zelfs via de verzekering (all risk) worden vergoed.

Het beste is om gewoon even bij ons langs te rijden en uw auto met hagelschade te laten zien. Zo kunnen we de situatie persoonlijk beoordelen en meteen een afspraak maken voor het herstel. Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma. Aarzel niet om bij ons binnen te stappen!

Mocht uw auto helaas veel deuken hebben en het herstel langer duren dan een dag, dan hebben we daar een oplossing voor. We bieden namelijk ook vervangend vervoer aan, zodat u altijd mobiel blijft.

Dus, twijfel niet langer en kom langs bij dé uitdeuk specialisten van het Westland. Laat ons uw hagelschade verhelpen en u zult versteld staan van het resultaat. Wij staan klaar om uw auto weer in topconditie te brengen!