Kras auto | Vakkundig en voordelig herstellen

Altijd balen wanneer u een kras op uw auto ontdekt. Bij oppervlakkige krassen, dus wanneer alleen de blanke lak beschadigd is, kunt u proberen dit zelf te polijsten. Gebruik wel de juiste materialen en laat u goed informeren.

De autolak bestaat uit verschillende lagen. Bij een diepere kras ziet u wit of grijs. Advies is om dit te laten repareren. Omdat er een beschadiging zit zal dit op ten duur gaan roesten. (vocht kan erbij). Bij het herstellen van diepe en grote krassen zal de kras opnieuw uitgeschuurd en gespoten moeten worden.

Dit kan binnen een dag en zelfs vaak een dagdeel al gerealiseerd worden. Reparatie autolak beschadigingen.

Heeft u een vervelende kras op uw auto en wilt u deze snel en voordelig laten repareren? Laat het dan over aan de professionals. Niet zelf prutsen kan namelijk vaak leiden tot meer schade en hogere kosten. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van autoschade en kunnen ook krassen verwijderen.

Reparatie

Onze voordelige reparatie kan u veel geld besparen ten opzichte van het zelf proberen te verwijderen van de kras of het laten uitvoeren van een dure en tijdrovende reparatie bij de garage.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om de kras te verwijderen. Hierdoor kunnen wij de kras vaak snel en efficiƫnt verwijderen, zonder dat er sprake is van kleurverschil of andere schade aan uw auto.

Dus als u een kras uit uw auto wilt laten verwijderen, neem dan contact met ons op en laat het over aan de professionals. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Krassen verwijderen is een vak apart. Vergt precisie werk.

Kom Langs Voor Een Nauwkeurige Schadebepaling

Bij het herstellen van schade aan je auto is het cruciaal om een nauwkeurige evaluatie te maken, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden voor een perfect herstel. Daarom nodigen we je vriendelijk uit om langs te komen met je auto, zodat we de schade persoonlijk kunnen bekijken en evalueren.

Waarom Langskomen?

Hoewel we begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om telefonisch of per e-mail een prijsopgave te vragen, is het belangrijk om te weten dat dit niet altijd de meest betrouwbare methode is. Foto’s kunnen soms misleidend zijn en verschillende mensen kunnen schade op verschillende manieren interpreteren. Om ervoor te zorgen dat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken en je op de best mogelijke manier kunnen helpen, raden we ten zeerste aan om persoonlijk langs te komen.

Onze Locatie en Openingstijden

Je vindt ons op de Smederijstraat 4 in Naaldwijk. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. We streven ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, dus kom langs op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Illustratie: weergave van het logo van X-Pair Autoschade ook wel bekend als Deukie., auto schade herstel bedrijf
X-pair autoschade bedrijf in Naaldwijk