Parkeer schade

Bij X-Pair bent u aan het juiste adres voor het vakkundig herstellen van parkeerschade, of dit nu met lakschade is of zonder lakschade. Ons professionele team zorgt ervoor dat uw auto weer als nieuw wordt hersteld. Zelfs als er een deuk in uw auto zit door de parkeerschade, is dit voor ons geen probleem. Wij zorgen voor een voordelige en professionele reparatie, zonder lange wachttijden. Bij X-Pair werken wij nog op de ouderwetse manier, met vakmensen die alles met de hand herstellen. Kom langs voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee en bieden advies op maat, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Helaas overkomt het iedereen wel eens. U komt terug bij uw bolide en er zit opeens schade aan uw auto. Of het gaat om lakschade, kras(je), parkeer deuk. Wij kunnen u helpen.

D.m.v. spot repair zullen wij uw schade herstellen. Dit is de meest goedkoopste manier met 100% herstel. Blijf niet te lang met een schade rijden, want door vocht kunnen er roestplekken ontstaan. Dan zijn de kosten aanzienlijk hoger.

Rij vrijblijvend langs om uw schade te laten beoordelen. Wanneer u besluit de schade te laten herstellen is uw auto in 98% van de gevallen dezelfde dag al klaar. We plannen dan samen een dag in. Wat voor u het fijnst uitkomt.