X-Pair Autoschade

Portier schade auto

X-pair autoschade bedrijf in Naaldwijk biedt snelle en voordelige reparatie voor portierschade aan auto’s. Wij hebben veel ervaring en hoogwaardige vakmensen in dienst. Het is altijd belangrijk om te streven naar 100% klanttevredenheid en uit klant ervaringen blijken wij daarin zeer goed te slagen. Het herstellen van portierschade is vaak een complexe klus, maar het is goed om te weten dat x-pair altijd meedenkt met de klant en op zoek gaat naar de meest voordelige oplossing.

Rij langs op werkdagen en laat uw schade beoordelen door onze medewerkers, met jaren lange ervaring. U hoort gelijk wat de prijs is en hoelang u de auto bij ons achter “moet” laten. Vaak is uw bolide dezelfde dag al klaar. Bij hele grote schades iets langer natuurlijk.

De uitdaging is voor ons om het zo goed en voordelig op te lossen voor UW portemonnee. Dus niet gelijk de duurste oplossing: nieuw portier. Meeste gevallen is de schade goed te maken d.m.v. spot repair. Strak maken – plaatwerken – uitschuren – spuiten.