X-Pair Autoschade

Portier schade auto

X-pair autoschade bedrijf in Naaldwijk biedt snelle en voordelige reparatie voor portierschade aan auto’s. Wij hebben veel ervaring en hoogwaardige vakmensen in dienst. Het is altijd belangrijk om te streven naar 100% klanttevredenheid en uit klant ervaringen blijken wij daarin zeer goed te slagen. Het herstellen van portierschade is vaak een complexe klus, maar het is goed om te weten dat x-pair altijd meedenkt met de klant en op zoek gaat naar de meest voordelige oplossing.

Vaak is uw bolide dezelfde dag al klaar. Bij hele grote schades iets langer natuurlijk.

De uitdaging is voor ons om het zo goed en voordelig op te lossen voor UW portemonnee. Dus niet gelijk de duurste oplossing: nieuw portier. Meeste gevallen is de schade goed te maken d.m.v. spot repair. Strak maken – plaatwerken – uitschuren – spuiten.

Waarom Persoonlijk Langskomen?

Hoewel we begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om telefonisch of via e-mail een prijsopgave te vragen, is het vaak moeilijk om een nauwkeurige schatting te maken zonder de schade daadwerkelijk te zien. Foto’s kunnen vertekend zijn en iedereen beschrijft schade op zijn eigen manier, waardoor het risico op miscommunicatie en onjuiste schattingen toeneemt.

Onze Expertise tot Jouw Dienst

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Door persoonlijk langs te komen, kunnen we de schade direct beoordelen en je voorzien van een nauwkeurige prijsopgave en advies over de beste manier om de schade te herstellen.

Waar Je Ons Kunt Vinden

We zijn gevestigd op: Smederijstraat 4 in Naaldwijk. Je bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen:

  • Maandag tot en met Donderdag van 8:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur