Achter schade

Welkom bij X-Pair Autoschade Herstelbedrijf in Naaldwijk!

Schade aan uw auto is nooit leuk, dat begrijpen wij als geen ander. Ons doel is om de reparatie zo snel mogelijk op te lossen, zodat u snel weer in een mooi gerepareerde auto kunt stappen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze experts precies hoe ze dit moeten aanpakken.

Rij gerust vrijblijvend langs om de schade te laten bekijken. Op die manier kunnen we de schade goed inschatten en weet u direct waar u aan toe bent. We denken graag met u mee voor de beste oplossing. Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Wij bieden zowel personenauto’s als bedrijfsbussen aan. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur.

Want zeg nou zelf, een auto zonder schade rijdt toch het lekkerst? Bij ons geen lange wachttijden, dus u heeft uw auto snel weer terug in topconditie. .


X-Pair, waar vakmanschap voorop staat en we trots zijn om bekend te staan als “de beste uitdeukers” en spot repair experts. Onze vakjongens halen moeiteloos een deuk uit uw auto en repareren het beschadigde deel met precisie. Zo krijgt uw auto zijn oorspronkelijke glans terug, zonder enig zichtbaar spoor van schade. Waarom niet zelf ervaren wat ons onderscheidt? Kom langs en ontdek de kwaliteit waar wij om bekend staan!.