Blikschade


Blikschade kan inderdaad voor vervelende problemen zorgen, zoals vocht dat bij de beschadigde plek kan komen en roest kan veroorzaken. Bij X-Pair Autoschade begrijpen we het belang van een goed onderhouden auto en daarom zijn we er om alle soorten schades te herstellen.

Kleine schades pakken we aan met onze spot repair-techniek, waarbij we alleen het beschadigde deel repareren zonder dure extra kosten. En geloof ons, het resultaat is werkelijk verbluffend! Het beste is om gewoon bij ons langs te rijden, zodat we persoonlijk naar de schade kunnen kijken en u direct de kosten kunnen laten weten.

Bij X-Pair Autoschade draait alles om aandacht en persoonlijk contact. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Ons hart ligt bij auto’s en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto snel weer in topconditie is. In de meeste gevallen is uw auto zelfs dezelfde dag nog klaar voor gebruik.

En maakt u zich geen zorgen over mobiliteit. Indien nodig hebben we vervangend vervoer voor u beschikbaar, en voor de zakelijke ondernemers hebben we zelfs een handige werkbus klaarstaan.

Wacht niet langer en rij snel bij ons langs. We kunnen niet wachten om uw auto weer te laten stralen als nieuw!

Eerlijke beoordeling van uw autoschade? Rij langs op werkdagen en laat onze experts uw schade onder de loep nemen. S.v.p. niet via telefoon of e-mail, want laten we eerlijk zijn, iedereen ziet zijn schade toch anders! Of er worden onduidelijke foto’s gemaakt. Beste dus even langsrijden met het voertuig. U hoort direct een prijs en kunt gelijk een afspraak inplannen. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 15:00 uur. U vindt ons op de Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma.