Schade aan auto repareren

Heeft uw auto schade opgelopen? Geen zorgen, wij staan voor u klaar om het te herstellen! Met onze vakkundige medewerkers, geavanceerde apparatuur en 25 jaar ervaring in het vak, kunnen we elke schade aanpakken.

We begrijpen dat schade nooit leuk is en dat u het liefst zo snel mogelijk weer onbezorgd wilt kunnen rijden. Daarom denken we met u mee en bieden we altijd de beste en voordeligste oplossing voor uw specifieke situatie.

Kom gerust langs en laat ons de schade zien. Op die manier kunnen we direct beoordelen wat er nodig is en u voorzien van een helder advies. Geen lange wachttijden, maar een snelle en efficiƫnte service om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Kom Langs voor een Accurate Schadebeoordeling

Het is van cruciaal belang om de schade nauwkeurig te kunnen beoordelen. Foto’s kunnen soms vertekend zijn, en elke persoon beschrijft schade op zijn eigen manier. Door je voertuig in persoon te inspecteren, kunnen onze specialisten de schade direct zien en een precieze inschatting maken van wat nodig is om het te herstellen.

Ons Adres en Openingstijden

Je vindt ons op de Smederijstraat 4 in Naaldwijk. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag sluiten we om 15:00 uur. Deze ruime openingstijden maken het gemakkelijk voor jou om langs te komen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Onze tevreden klanten keren regelmatig bij ons terug en dat is waar we trots op zijn. Tevredenheid staat bij ons centraal en we streven ernaar om elke klant met een glimlach te laten vertrekken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto weer in perfecte staat te herstellen. Want bij ons is uw auto in goede handen. Tot snel!