X-Pair Autoschade

Autoschade herstel

Welkom bij X-Pair, uw betrouwbare en gezellige autoschade herstelbedrijf!

Of het nu gaat om kleine deukjes of grote schades, wij staan voor u klaar om alles vakkundig te repareren. Parkeerdeukjes, hagelschade, niets is ons te gek! Onze ervaren jongens halen de deuk eruit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dure reparatiekosten.

En we doen meer dan alleen deuken herstellen – ook voor lakschade zijn we de experts in spot repair! Zo maken we uw auto weer als nieuw, zonder kleurverschil of andere onvolkomenheden.

Heeft u tijdens het herstel vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Wij hebben een auto voor u klaarstaan, en zelfs een handige werkbus behoort tot de mogelijkheden.

Het beste is om gewoon bij ons langs te rijden met de schade. Op die manier kunnen we het probleem persoonlijk beoordelen en u een eerlijke prijsopgave geven. Telefonisch is het soms lastig om de schade goed in te schatten, maar face-to-face lossen we dat graag voor u op.

Zodra u besluit dat wij de schade mogen herstellen, maken we meteen een afspraak met u. We streven ernaar om uw auto vaak dezelfde dag nog klaar te hebben, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Dus, voor al uw autoschade herstel – groot of klein – kiest u voor X-Pair! Kom gezellig bij ons langs en laat ons uw auto weer in topconditie brengen.