Autoschade herstel

Welkom bij X-Pair, uw betrouwbare en gezellige autoschade herstelbedrijf!

Of het nu gaat om kleine deukjes of grote schades, wij staan voor u klaar om alles vakkundig te repareren. Parkeerdeukjes, hagelschade, niets is ons te gek! Onze ervaren jongens halen de deuk eruit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dure reparatiekosten.

En we doen meer dan alleen deuken herstellen – ook voor lakschade zijn we de experts in spot repair! Zo maken we uw auto weer als nieuw, zonder kleurverschil of andere onvolkomenheden.

Heeft u tijdens het herstel vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Wij hebben een auto voor u klaarstaan, en zelfs een handige werkbus behoort tot de mogelijkheden.

Zodra u besluit dat wij de schade mogen herstellen, maken we meteen een afspraak met u. We streven ernaar om uw auto vaak dezelfde dag nog klaar te hebben, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Dus, voor al uw autoschade herstel – groot of klein – kiest u voor X-Pair! Kom gezellig bij ons langs en laat ons uw auto weer in topconditie brengen.

Wilt u een nauwkeurige prijsopgave voor uw schade of deuk? Rij dan langs op werkdagen voor de beste beoordeling. Telefonisch of via e-mail is het lastig om een exacte inschatting te maken, omdat iedereen zijn schade anders interpreteert. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. We helpen u graag verder! Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk (tegenover de Gamma).