X-Pair Autoschade

Reparatie en schadeherstel

Voor reparatie en schadeherstel heetten wij u van harte welkom bij X-Pair Autoschade Herstelbedrijf Naaldwijk!

Schade is nooit leuk, maar bij ons is er altijd wat aan te doen. Met maar liefst 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het repareren en herstellen van allerlei soorten schades. Ons doel is om samen met u de beste én goedkoopste oplossing te vinden.

Geen lange wachttijden, want wij begrijpen dat u uw auto snel weer terug wilt hebben. Met onze snelle service kunt u binnen no-time weer veilig de weg op.

Ervaar ons vakmanschap en profiteer van de voordelen die wij te bieden hebben. Bij X-Pair Autoschade Herstelbedrijf is eventueel ook vervangend vervoer beschikbaar, zodat u altijd mobiel blijft.

Waarom Langskomen Belangrijk is

Hoewel het verleidelijk kan zijn om ons telefonisch of via e-mail te benaderen voor een prijsopgave, is het vaak lastig om de omvang van de schade op afstand te beoordelen. Foto’s zijn soms niet duidelijk genoeg en iedereen beschrijft schade op zijn eigen manier. Door persoonlijk langs te komen, kunnen we een nauwkeurige analyse uitvoeren en je een passende oplossing bieden.

Onze Locatie

Je vindt ons op Smederijstraat 4 in Naaldwijk. We zijn gemakkelijk te bereiken en staan klaar om je te helpen bij het beoordelen van de schade aan je auto.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt: van maandag tot en met donderdag zijn we geopend van 8:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen op een moment dat jou uitkomt.