Hagelschade uitdeuken

Hagelschade uitdeuken –> X-Pair autoschade. Deukie? Deukie.nl.

Hagelschade aan uw auto na een vakantie met een flinke hagelbui? Wat een enorme tegenvaller! Maar geen zorgen, bij ons kunt u rekenen op de beste oplossing voor zowel grote als kleine hagelschade.

Onze vakmensen zijn ware experts in het vakkundig uitdeuken zonder te hoeven spuiten. Ze halen moeiteloos de vervelende deukjes uit uw auto, zodat het weer als nieuw lijkt. In sommige gevallen kan dit zelfs via uw verzekering (all risk), dus check dat zeker even!

De beste manier om een nauwkeurige inschatting van de hagelschade te krijgen, is om gewoon bij ons langs te rijden. U laat ons de deukjes zien en wij kunnen meteen een afspraak met u inplannen voor het herstel.

Stel dat uw auto zoveel deuken heeft dat het herstel langer duurt dan een dag, dan hebben we een handige oplossing voor u! We bieden vervangend vervoer aan, zodat u altijd mobiel blijft, zelfs tijdens het herstel.

Aarzel niet langer en rijd langs bij ons op Smederijstraat 4 in Naaldwijk, recht tegenover de Gamma. Wij zijn dé uitdeuk specialisten van het Westland, en we zullen ervoor zorgen dat uw auto weer in topconditie is! Rij langs op werkdagen en laat onze experts de schade grondig beoordelen. U krijgt direct een prijs en kunt zelfs gelijk een afspraak inplannen! Via telefoon of e-mail kunnen wij helaas geen juiste prijsopgave geven, want laten we eerlijk zijn, iedereen legt de schade op zijn eigen manier uit. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 15:00 uur.