X-Pair Autoschade

Goedkoop lakschade herstellen


Welkom bij X-pair autoschade bedrijf (deukie?Deukie.nl) – uw nummer één keuze voor voordelig en vakkundig lakschade herstel!

Bij X-pair autoschade bedrijf (deukie?Deukie.nl) zijn we gespecialiseerd in spot repair, wat betekent dat we alleen het beschadigde deel van uw auto spuiten, waardoor de kosten laag blijven en u niet betaalt voor onnodige reparaties. Met de beste autolak en geavanceerde apparatuur zorgen we ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, zonder enig kleurverschil of andere onvolkomenheden.

Onze service is razendsnel! Als u op een werkdag bij ons langskomt, heeft u uw auto dezelfde dag nog terug. Geen lange wachttijden, maar direct weer veilig de weg op.

Wilt u een duidelijk overzicht van de kosten? Kom dan gerust langs bij X-pair. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw auto te beoordelen en u een eerlijke en transparante prijsopgave te geven. Hoewel bellen ook mogelijk is, is langskomen de beste manier om uw lakschade goed te laten beoordelen. Op die manier kunnen we u een nauwkeurige inschatting geven van wat het herstel zal kosten. Adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur.

En voor het geval dat u uw auto even moet missen tijdens het herstel, bieden we eventueel vervangend vervoer of een werkbus aan, zodat uw mobiliteit niet in het gedrang komt.

Kies voor X-pair autoschade bedrijf (deukie?Deukie.nl) – de experts in lakschade herstel! We staan voor u klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. Wacht niet langer, kom langs of bel ons vandaag nog en geef uw auto de verzorging die het verdient!