Restylen auto

Welkom bij ons Restyle-team – dé experts in uitdeuken zonder spuiten! Of het nu gaat om een vervelende parkeerdeuk of hagelschade, wij zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw is met een 100% herstel. Onze ervaren vakmensen hebben meer dan 25 jaar ervaring, dus geen deuk is voor hen te gek!

En we gaan nog een stapje verder – zelfs als er lakschade bij komt kijken, is dat voor ons geen probleem. Met spot repair, werken we met de beste materialen om uw auto weer in topconditie te brengen.

Het beste advies? Rijd gewoon langs met uw schade op Smederijstraat 4 in Naaldwijk, tegenover de Gamma. Telefonisch is het vaak lastig om de schade goed in te schatten, maar persoonlijk contact geeft ons de kans om het probleem goed te beoordelen. En gelijk na het spreken met onze expert kunt u een afspraak inplannen voor het herstellen van uw auto.

Waarom hebben we zoveel tevreden terugkerende klanten? Omdat we de kwaliteit en service bieden die uw auto verdient! Ervaar het zelf en laat ons uw auto weer stralen als nooit tevoren!


Bij ons staat snelheid en service hoog in het vaandel! Vaak heeft u uw auto al binnen één dag terug, helemaal hersteld en stralend als nooit tevoren. Maar we begrijpen dat sommige herstelwerkzaamheden meer tijd kunnen vergen. Maakt u zich geen zorgen, in dat geval bieden wij u graag een leenauto aan, zodat u altijd mobiel blijft.

En voor degenen die een ruimere oplossing nodig hebben, hebben we zelfs een leenbus beschikbaar. Zo kunt u ongehinderd uw werkzaamheden voortzetten terwijl wij voor uw auto zorgen.