Koplamp herstellen

Uw koplamp herstellen voor een helder zicht, veiligheid en een frisse uitstraling, dat wil je toch? Bij X-Pair Autoschade Herstelbedrijf zijn we gespecialiseerd in het herstellen van doffe koplampen.

Doffe koplampen zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook leiden tot afkeuring bij de APK. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jouw koplampen! Koplampen zijn gemaakt van kunststof met een dunne beschermende laag, die na verloop van tijd verweert en verkleurt door de invloed van ultraviolette straling, regen, zout en vuil van de weg.

Kies voor heldere koplampen en geniet van:

✔️ Helder zicht in het donker

✔️ Betere zichtbaarheid voor anderen

✔️ Voorkom APK afkeur

✔️ Geef je auto een frisse uitstraling

Hoe Werkt Het?

Het proces is eenvoudig. Je kunt vrijblijvend bij ons langsrijden op ons adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk (Tegenover de gamma). We zijn gemakkelijk te vinden en onze experts staan klaar om je te helpen. Houd er rekening mee dat we geen prijsopgave kunnen geven via telefoon of e-mail. We vragen je vriendelijk om eerst met je auto langs te rijden, zodat we je goed en gericht kunnen helpen.

Onze Openingstijden:

  • Maandag tot en met donderdag: 8:00 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:00 uur

Wacht Niet Langer!

Waar wacht je nog op? Kom langs en laat ons je koplampen herstellen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige restauratie, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen!