X-Pair Autoschade

Lakschade auto

Wij begrijpen als geen ander dat autoschade vervelend is en zorgen er daarom voor dat uw auto snel en voordelig gerepareerd wordt. Of het nu gaat om lakschade, deukschade of andere schade. Bij ons krijgt u altijd een heldere prijsopgave en kunt u rekenen op professioneel advies en uitstekende service.

Onder het kopje “spot repair” kunt u lezen wat wij doen om uw schade te herstellen.

Belangrijk Bericht: Laat je Schade Persoonlijk Beoordelen!

Heeft u schade aan uw auto en wilt u weten wat de beste oplossing is? Elke schade is uniek. Een persoonlijke beoordeling is essentieel voor een nauwkeurige prijsopgave en herstelplan. Daarom is het het beste om met uw auto langs te komen, zodat onze experts de schade ter plaatse kunnen bekijken.

Waarom Persoonlijk Langskomen?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om telefonisch of per e-mail een prijsopgave te vragen, is het belangrijk om te weten dat schade op foto’s niet altijd duidelijk is. Iedereen beschrijft schade op zijn eigen manier. Moeilijk om de omvang en ernst ervan vast te stellen zonder de auto in het echt te zien. Daarom bieden wij de mogelijkheid om persoonlijk langs te komen, zodat we een grondige inspectie kunnen uitvoeren en je een nauwkeurige schatting kunnen geven.

Waar Je Ons Kunt Vinden

U vindt ons op het volgende adres: Smederijstraat 4 in Naaldwijk. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en we staan klaar om u te helpen met al je schadeherstelbehoeften.

Onze Openingstijden

We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur. Kom langs op een moment dat voor u het beste uitkomt en laat ons u helpen om de auto weer in topconditie te krijgen.

Wacht niet langer en laat uw schade persoonlijk beoordelen door onze deskundige teamleden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij ons op locatie!