Restylen

Welkom in de wereld van restylen – een bijzonder en efficiĆ«nt alternatief voor uitdeuken zonder spuiten! Of uw auto nu lakschade heeft of niet, wij kunnen beide problemen verhelpen. Met onze restyle-service brengen we uw auto weer terug in de staat van voor de deuk, zonder dat het u een fortuin kost.

En we zijn altijd klaar voor actie! Elke werkdag kunt u bij ons langskomen om de schade te laten zien. We plannen vervolgens een afspraak in op een moment dat het u uitkomt. Vaak is uw auto dezelfde dag al klaar, maar mocht dat niet lukken, dan hebben we vervangend vervoer voor u klaarstaan. Voor bedrijven hebben we zelfs een handige werkbus ter beschikking!

Waar u ons kunt vinden? Op de Smederijstraat 4 in Naaldwijk, pal tegenover de Gamma. Geen verborgen kosten, maar een transparante aanpak waarbij u precies weet waar u aan toe bent.

Waarom nog twijfelen? Ervaar zelf de kracht van restylen en laat uw auto weer schitteren als nooit tevoren!

Bij ons kunt u rekenen op vakkundige behandeling van alle schades, zelfs als er lakschade aanwezig is bij de deuk. Met onze spot repair-techniek zorgen we ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, zonder dat er ook maar iets van de schade te zien is. Onze experts zijn ervaren in het herstellen van alle soorten schades, zodat uw auto weer in topconditie is. Bij ons is geen uitdaging te groot.