Parkeerdeuk


Welkom in de wereld van X-Pair Autoschade, waar we begrijpen dat een parkeerdeuk altijd kan gebeuren, met de dader vaak onbekend. Maar geen zorgen, onze specialisten staan voor u klaar om de deuk vakkundig uit uw auto te drukken voor een 100% herstel. En we hebben nog meer goed nieuws – ons herstel is ook nog eens voordelig!

Zelfs als de parkeerdeuk gepaard gaat met lakschade, is dat voor ons geen probleem. Met spot repair maken wij uw auto weer als nieuw, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Bij ons kunt u vrijblijvend langskomen. We maken altijd een afspraak en plannen uw voertuig in onze agenda. Zo bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en de beste service. Vaak kunnen we uw auto al in een dagdeel weer klaar hebben, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Samen komen we eruit – dat is ons motto! Kom gezellig bij ons langs op Smederijstraat 4 in Naaldwijk, recht tegenover de Gamma. Ontdek zelf waarom onze klanten keer op keer tevreden bij ons terugkomen.

Bij X-Pair Autoschade draait alles om persoonlijke aandacht, we zijn er trots op dat u bij ons geen nummer bent, maar een gewaardeerde klant.

En geen zorgen over de tijd, we werken efficiƫnt en streven ernaar om uw auto snel weer in optimale staat terug te geven.

Waar wacht u nog op? Rijd vrijblijvend langs en laat ons uw auto weer stralen als nooit tevoren!